TEL.: 0724.184.508
ACASA PROMOTII CUM COMAND ? CUM MASOR ! DESPRE NOI TERMENI SI CONDITII CONTACT
 
Rulouri  Plisee  Plisee
 

Fotografii

 

Plisee

Pret: 0 RON / mp
Cod: pli 01
Discount: DA
STOC: in stoc
Telefon:
  • 0724.184.508 (Telekom)
E-mail: vanzariemailperdele-draperii-ottohouse.ro

Detalii produs:

Plisee.

Liderul pieţii cu viziune pentru oportunităţi de viitor

 

Oricine caută o solutie de lunga durata si o calitate superioara pentru jaluzele de interior, în curând se va intersecta cu jaluzelele pliasate specialiste în relaţia dintre umbră şi lumină. Acestea sunt populare pentru încăperile în care este greu de ajuns la ferestre, pentru ca au diferite moduri prin care pot fi ajustate şi sunt foarte uşor de curătat.

O gama larga de optiuni

Punctul forte al sistemului jaluzelelor pliasate de 20 mm este flexibilitatea. Rotunde, semirotunde, ferestre înclinate, trase de jos în sus sau de sus în jos, jaluzelele plisate sunt o soluţie pentru orice fel de fereastra.

Diferitele calităţi ale materialelor folosite controlează intensitatea lumini care va intra în încăpere şi va da gradul de transparenta potrivit gustului dumneavoastră. Filtrarea lumini care pătrunde produce o constanta sursa de plăcere acesta fiind influenţată de felul materialului ales: translucid (50%),  dimout (75%) sau blackout (100%), colorat sau o textura armonioasa,oricare din ele se potrivesc dorinţelor dumneavoastră.

Instalare inteligentă

Exista o serie de optiuni de instalare diponibile pentru pliseele făcute la dimensiunile clientilor nostri. Un loc popular şi discret pentru montajul jaluzelelor plisate este rama ferestrei. 


 
 

NOTA:

  • Transportul este 15 Lei prin Posta Romana in toata TARA si 25 lei prin Curier.
  • Draperiile si perdelele sunt cusute in atelierul nostru GRATUIT pe dimensiunile primite de la dumneavoastra, acelasi lucru fiind valabil si pentru rejansa !
  • Perdelele cu ate si franjuri / buline / fluturi au costul orientativ de  3 lei/ml.
  • Pentru Montaj in alte localitati (contra cost) va rugam se ne contactati telefonic !