TEL.: 0724.184.508
ACASA PROMOTII CUM COMAND ? CUM MASOR ! DESPRE NOI TERMENI SI CONDITII CONTACT
 
Rulouri  Plisee  Plisee
 

Fotografii

 

Plisee

Pret: 0 RON / mp
Cod: pli 01
Discount: DA
STOC: in stoc
Telefon:
  • 0724.184.508 (Telekom)
E-mail: vanzariemailperdele-draperii-ottohouse.ro

Detalii produs:

Plisee.

Liderul pieţii cu viziune pentru oportunităţi de viitor

 

Oricine caută o solutie de lunga durata si o calitate superioara pentru jaluzele de interior, în curând se va intersecta cu jaluzelele pliasate specialiste în relaţia dintre umbră şi lumină. Acestea sunt populare pentru încăperile în care este greu de ajuns la ferestre, pentru ca au diferite moduri prin care pot fi ajustate şi sunt foarte uşor de curătat.

O gama larga de optiuni

Punctul forte al sistemului jaluzelelor pliasate de 20 mm este flexibilitatea. Rotunde, semirotunde, ferestre înclinate, trase de jos în sus sau de sus în jos, jaluzelele plisate sunt o soluţie pentru orice fel de fereastra.

Diferitele calităţi ale materialelor folosite controlează intensitatea lumini care va intra în încăpere şi va da gradul de transparenta potrivit gustului dumneavoastră. Filtrarea lumini care pătrunde produce o constanta sursa de plăcere acesta fiind influenţată de felul materialului ales: translucid (50%),  dimout (75%) sau blackout (100%), colorat sau o textura armonioasa,oricare din ele se potrivesc dorinţelor dumneavoastră.

Instalare inteligentă

Exista o serie de optiuni de instalare diponibile pentru pliseele făcute la dimensiunile clientilor nostri. Un loc popular şi discret pentru montajul jaluzelelor plisate este rama ferestrei. 

Pentru draperii si perdele cititi si Notele de mai jos, avem diverse optiuni si oferte !


 
 

 NOTA:

  • Transportul este 1 Kg 20 Lei prin Posta Romana (sau 30 lei Prioripost - posta rapida) in toata TARA si 18 lei prin Curier fara ramburs primul Kg si 32 lei cu plata ramburs (pentru fiecare kg suplimentar se adauga 2,5 lei).
  • Pentru Montaj pe galerie se pot monta inele capsate - diverse culori la pret de 35 Lei/ml de material, bride 15 lei/ml (pretul include inelele si manopera), rejansa gratuita.
  • Rejansa poate fi: simpla, dubla sau transparenta (simpla / dubla).
  • Puteti alege (telefonic sau pe e-mail) modalitatea de prindere a draperiei de tip: rejansa, inele - capsa, bride; comanda va fi executata conform solicitarii dumneavoastra in atelierul nostru.
  • Draperiile si perdelele sunt cusute in atelierul nostru GRATUIT pe dimensiunile primite de la dumneavoastra, acelasi lucru fiind valabil si pentru rejansa !
  • Perdelele cu ate si franjuri / buline / fluturi au costul orientativ de 3 lei/ml REJANSA sau 3 lei/ml TIV.
  • Pentru Montaj in alte localitati (contra cost) va rugam se ne contactati telefonic!