TEL.: 0724.184.508
ACASA PROMOTII CUM COMAND ? CUM MASOR ! DESPRE NOI TERMENI SI CONDITII CONTACT
 

Despre noi

 

 

Desi firma noastra este aparent noua, experienta echipei noastre in vanzari pentru produsele: perdele, draperii, jaluzele verticale, accesorii este de minim 19 ani vechime.

Firma ART DECO DECOR S.R.L. are ca activitate principala decoratiunile interioare, comercializarea de perdele si draperii, confectionarea de perdele, draperii - toate pentru vile, apartamente, case de vacanta, hoteluri, restaurante si terase.

Firma noastra este formata dintr-o echipa tanara cu viziune comerciala deosebita, orientata catre client si care va va ajuta sa va alegeti cele mai frumoase montaje.

 

Curand site-ul va fi populat cu montaje deosebite:

  1. perdele din in, perdele sable, perdele organza, perdele franjuri, perdele buline, perdele camera copii, perdea bucatarie;
  2. draperii soft, nisip, cu model, blackout;
  3. accesorii perdele si draperii;
  4. jaluzele verticale, orizontale, jaluzele chess sau jaluzele romane;
  5. rulouri textile, rulouri din pvc, rulouri din aluminiu, rulouri Night and Day casetate, rulouri shade, rulouri bambus, rulouri plisee;
  6. sine, galerii si accesorii.

 

Alaturi de o echipa de profesionisti, firma noastra tinde mereu spre perfectiune incercand sa multumeasca cele mai delicate gusturi.

Diferite stiluri, diferite materiale, diferite modele, dar mereu aceeasi grija pentru detalii si finisaje.

 

Prin grija cu care ne selectam marfa, furnizorii si personalul am reusit sa satisfacem cele mai diverse gusturi. Toate produsele comercializate de noi sunt garantate si corespund standardelor europene de calitate si functionalitate. Combinand cerintele clientilor cu sugestiile si seriozitatea noastra, am obtinut intodeauna solutia optima pentru eleganta caminului Dumneavoastra.

 

Imediat ce veti apela la noi va veti convinge.

 

mulţumim aveţi încredere în noi si vă promitem că nu veţi fi dezamăgiţi !