TEL.: 0724.184.508
ACASA PROMOTII CUM COMAND ? CUM MASOR ! DESPRE NOI TERMENI SI CONDITII CONTACT
 
Rulouri  Rulouri Night & Day.Zebra  Rulouri Textile Night & Day, Zebra
 

Fotografii

 

Rulouri Textile Night & Day, Zebra

Pret: 150 RON / mp
Cod: 11-02
Discount: DA
STOC: in stoc
 mp    
Telefon:
  • 0724.184.508 (Telekom)
E-mail: vanzariemailperdele-draperii-ottohouse.ro

Detalii produs:

Rulouri Textile Night & Day, Zebra.

Rulouri Night & Day Casetate.

Pret incepand cu 150 lei/mp.

Pentru gama de culori asteptam cererea si va trimitem pe e-mail.

Simplitatea e de cele mai multe ori cheia către un produs minunat. Usor de folosit, flexibil, duoruloul va oferă control complet asupra luminii care intră în încăperea dvs. E format din două părti alternante, una transparentă şi una cu fâşiile mai dense. Efectul dorit poate fi realizat, lăsat exact câtă lumina doriţi să pătrundă.

 

Ambienta dorita pentru orice situatie.

Duorulourile cu benzi duble alternante se asortează perfect unei case contemporane. Ele sunt din ce în ce mai căutate şi pentru birouri şi spaţii comerciale. Există mai mult de 60 de materiale din care puteţi alege.

E alegerea ta
Uşor de folosit este imperativul acestui produs. Duorulourile sau rulourile day and night cu benzi duble alternante pot fi uşor ajustate, manual prin coarda care se trage sau prin control electric.

 

MASURATORI ROLETE ZEBRA

Masuratorile de mai jos se refera numai la montajul pe fereastra, fixa sau mobila. Pentru montaje pe peretele lateral, deasupra ferestrei, intre spaleti, pe tavan sau orice alta varianta, masuratorile vor fi efectuate conform situatiei si cerintelor de la fata locului.

cum se masoara

Dimensiunile care trebuiesc masurate sunt:


L = latimea,se masoara din bagheta in bagheta,inclusiv latimea baghetei si reprezinta latimea materialului textil. Clemele de prindere din stanga si din dreapta roletei depasesc latimea materialului textil cu 5 cm impreuna.(Clema de prindere are o adancime de 6 cm).

H = inaltimea,se masoara de la marginea de sus a ramei superioare a geamului pana la marginea de jos a ramei inferioare si se scad 3 cm. Reprezinta inaltimea roletei zebra inclusiv tubul de aluminiu.

Pentru executie mai este nevoie sa stim in care parte trebuie sa fie lantisorul de manevra, in stanga sau in dreapta, cum privim catre fereastra, din interior catre afara.


 
 

NOTA:

  • Transportul este 15 Lei prin Posta Romana in toata TARA si 25 lei prin Curier.
  • Draperiile si perdelele sunt cusute in atelierul nostru GRATUIT pe dimensiunile primite de la dumneavoastra, acelasi lucru fiind valabil si pentru rejansa !
  • Perdelele cu ate si franjuri / buline / fluturi au costul orientativ de  3 lei/ml.
  • Pentru Montaj in alte localitati (contra cost) va rugam se ne contactati telefonic !